Meer mogelijkheden om te steunen

Sponsorkliks

Gratis sponsoren via Sponsorklik

Wilt u STOPhersentumoren ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor STOPhersentumoren directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer iedereen dit zou doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die STOPhersentumoren een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?


Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van STOPhersentumoren. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval, a;s u via Sponsorkliks besteld bij Bol.com keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert STOPhersentumoren hier direct van!

Kijk snel of de winkels waar u online shopt ook in het overzicht staan en verdien donaties voor hersentumoren onderzoek.

Klik HIER

   

vriendenloterij

Vriendenloterij

Deelnemers van de VriendenLoterij kunnen actief Stichting STOPhersentumoren.nl steunen.

Uniek aan de VriendenLoterij is dat de deelnemers zelf kunnen kiezen welk goed doel zij steunen met de helft van hun maandelijkse inleg. Dit heet geoormerkt meespelen.

Wie geen keuze maakt, steunt automatisch de vaste goede doelen van de VriendenLoterij op het gebied van gezondheid en welzijn. Echter daar zit STOPhersentumoren.nl niet tussen.

Wil je dat jou deel van je lot gaat naar hersentumor onderzoek dan dien je dit aan te geven bij de Vriendenloterij. Maak daarom gebruik van Meespelen voor STOPhersentumoren en koppel jouw lot/loten aan onze STOPhersentumore.nl. Wij ontvangen dan ieder kwartaal de opbrengst van jou lot(en) van de VriendeLoterij. Weet je nog meer mensen die ook meespelen met de Vriendenloterij? Haal hun ook over om ons goed doel te steunen. Zo maken we samen nog meer verschil!

Speel mee met de VriendenLoterij voor stichting STOPhersentumoren.nl

vriendenloterij

vvvcadeaubonhomepage

Doneer je VVV Cadeaubon

Op je verjaardag, tijdens de feestdagen bij jubilea of andere gelegenheden krijg je vast wel een of meer VVV Cadeaubonnen cadeau. Het kan zijn dat je deze met veel plezier gebruikt om iets leuks voor te kopen. Maar hoe vaak verdwijnt de bon in een lade en kom je hem na jaren weer eens tegen?

Een nieuwe mogelijkheid is om de waarde van de VVV Cadeaubon te doneren aan Stichting STOPhersentumoren.nl. Ben jij in het bezit van een VVV Cadeaubon en wil je hiermee ons steunen? Doneer dan vandaag nog jouw VVV Cadeaubon aan hersentumoronderzoek. Op sympathieke wijze lever je hiermee een bijdrage aan het welzijn van een ander mens.

Wil je een actie starten voor het mogelijk maken van meer hersentumorenonderzoek, maar je vindt het moeilijk je goede doel aan de gulle gever voor te leggen? Het is dus mogelijk om als cadeau een VVV cadeaubon te vragen in plaats van een donatie. Dat is anoniem en discreet, en jij bepaalt wat er met de aan jou geschonken cadeaubonnen gebeurt.

Om je VVV Cadeaubon te doneren aan STOPhersentumoren.nl, kun je deze compleet (deel A + B) in een gefrankeerde envelop opsturen naar ons adres:
St. STOPhersentumoren.nl
Hoofdstraat 88
3972LC Driebergen.

Meer informatie over de VVV Cadeaubon vind je op www.vvvcadeaubon.nl